طرز تهیه خامه کیک

شما هم اگر بخواهید شیرینی پزی و کیک پزی در منزل را یک مرحله پیشرفته تر بنید

و لذت بیشتری از کیک پزی ببرید احتمالاً دوست دارید

پختن انواع شیرینی و کیک خامه ای را امتحان کنید

تا بتوانید برای مراسم های تولد و مهمانی ها و عصرانه های خود کیک ها و شیرینی های خامه ای خوشگل و خوشمزه درست کنید.
تهیه خامه کیک در منزل این امکان را برای شما فراهم می کند

تا به راحتی بتوانید انواع کیک هایی که در منزل تهیه می کنید را تزیین نمایید.
تهیه کردن خامه فرم گرفته و یا خامه کیک اصلاً کار سختی نیست و در کمتر از نیم ساعت آماده است

که بیشتر زمان هم صرف خنک شدن خامه کیک شده و نیازی نیست شما کاری بکنید.

آموزش طرز تهیه خامه کیک قنادی در منزل برای تزیین کیک ها و شیرینی های تر که خودتان در منزل تهیه کردید.

طعم فوق العاده کیک های خانگی را با خامه کیک خانگی دو برابر کنید.
مواد لازم :
خامه با چربی بالا 400 گرم
خاک قند 80 گرم
وانیل 1 قاشق غذاخوری
بدون هم زن برقی :
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
به مانند روش اول یک ظرف مناسب تهیه کنید

و سعی کنید ظرفی که انتخاب می کنید درب دار باشد و سپس آن را برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

طرز تهیه خامه کیک

اول خامه، وانیل و خاک قند را درون ظرف ریخته و با چنگال و یا هم زن دستی می زنیم و سپس درب آن را بسته و درون فریزر قرار می دهیم

دوباره بعد از بیست دقیقه خارج می کنیم و دوباره می زنیم واین کار را تا جایی که خامه سفت شود ادامه می دهیم.

به هیچ عنوان از شکر استفاده نکنید

چون به دلیل حل نشدن کامل شکر و خامه، هنگام سرو کیک شما دانه های شکر را زیر دندان خود حس میکنید .
موقع هم زدن دقت داشته باشید که با دور تند هم نزنید که باعث می شود

بعد از تزیین کیک با خامه و به بعد از گذاشتن در یخچال خامه کیک ترک می خورد و ظاهر کیک را خراب می کند.
اگر تمایل داشتید می توانید از عسل به جای خاک قند استفاده کنید.
از خامه کم چرب استفاده نکنید.
با هم زن برقی :

اول باید یک ظرف مناسب و برزگ انتخاب کنید چون خامه بعد از زده شدن حجم آن زیاد می شود

و سپس ظرف را به مدت 20 دقیقه درون فریزر قرار دهید تا خنک شود.در همین مرحله آب خامه را حتما خالی کنید.

خامه، وانیل و خاک قند را به درون ظرف می ریزیم و با دور کند هم زن شروع به زدن آن می کنیم و باید حتما بالای سر خامه باشید

تا به محض اینکه خامه شکل خود را گرفت هم زن را خاموش کنید چون بعد از اینکه خامه شکل بگیرد و هم زدن ادامه داشته باشد خامه به کره تبدیل می شود.

بعد از اینکه خامه به مانند تصویر زیر شد آن را درون یخچال قرار دهید

و بعد از اینکه کیک شما سرد شد می توانید از این خامه برای تزیین کیک استفاده کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی

آگهی و تبلیغ رایگان