طرز تهیه کیک شکلاتی

یک برش کیک شکلاتی که با یک لایه گاناش پوشیده شده باشه و همراه با یک فنجان چای یا قهوه بخواد خستگی رو از تن شما بگیره و عصرتون رو شیرین و دلچسب کنه بزنین
با رعایت نکات گفته شده انجام دهید تا بتوانید یک کیک خوشمزه تهیه کنید
یک کیک شکلاتی راحت و بی درد سر درست کنیم که خیلی سریع آماده بشه و کام ما رو شیرین کنه و لبخند رضایت رو به ما هدیه بده. پس در ادامه همراه ما باشین.
یکی از محبوب ترین انواع کیک در همه جای دنیاست. برای این که کیک سرشار از طعم عالی شکلات باشد

باید از شکلات تخته ای استفاده کنید. شکلات تخته ای معمولی یا تلخ هر دو طعم خوبی به کیک شما میدهند.
مواد مورد نیاز :
آرد = 2/5 پیمانه
شکر = 1/5 پیمانه
روغن مایع = 1/2 پیمانه
شیر = 1 پیمانه
وانیل = نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر = 2 قاشق چایخوری
پودر کاکائو = 1/2 پیمانه
تخم مرغ = 4 عدد

طرز تهیه کیک شکلاتی
اول تخم مرغ و شکر ترکیب بعد با همزن تقریبا ۷ دقیقه بزنید تا حالت کرم رنگ و کشدار شود و سپس روغن و شیر به ان اضافه کنید و دوباره با همزن بزنید.
بعد از آن بکینگ پودر و آرد و پودر کاکائو و وانیل را با هم مخلوط کنید و ۳ بار الک کنید
و کم کم به موادتان اضافه کنید و با دور کند همزن هم بزنید فقط در حدی که مواد کیک تان یک دست شود.
عد قالب را با روغن جداکننده چرب کنید (یک قاشق غذاخوری آرد + نصف قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره نرم شده را با هم مخلوط کنید)

و بعد مواد کیک را داخل قالب بریزید و داخل فری که از قبل گرم شده با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ دقیقه قرار بدهید.

وقتی کیک کلاسیک تان پخت آن را از قالب خارج کنید و روی آن را با گاناش تزیین کنید.
مواد لازم برای تهیه گاناش شکلاتی
شکلات با طعم و درصد دل‌خواه
200 گرم
خامه صبحانه
200 گرم

طرز تهیه گاناش شکلاتی
برای تهیه گاناش شکلاتی، ابتدا شکلات را خرد کنید.
خامه را داخل ظرف پیرکسی ریخته و روی حرارت قرار دهید تا گوشه‌های آن حباب دیده شود. دقت کنید که خامه نباید بجوشد.
شکلات‌های خردشده را داخل خامه بریزید.
با همزن دستی، شکلات‌ها را داخل خامه فرو کنید اما هم نزنید.
حدود 5 دقیقه صبر کنید یا به اصطلاح استراحت دهید و بعد با هم‌زن دستی، خامه و شکلات را مخلوط کنید.
مواد را به قدری مخلوط کنید تا فرمی یک‌دست و براق حاصل شود.
حالا مواد را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سرد شود. می‌توانید گاناش را داخل یخچال هم قرار دهید اما باید مرتب آن را هم بزنید.
گاناش در مرحله اول که هنوز حالت روان دارد،

می تواند برای پوشاندن سطح کیک استفاده شود و یا این‌که بعد از سردشدن و غلیظ‌تر شدن از آن برای شکوفه‌زدن روی کیک با کمک قیف و ماسوره استفاده کرد.

در واقع مزیت گاناش این است که بسته به نیاز خود می‌توانید غلظت ان را تنظیم نمایید.
نکته: از گاناش برای طعم‌دادن و چسباندن لایه‌های میانی کیک نیز می‌توان استفاده کرد. مانند: تزیین کیک تولد به شکل خرس عروسکی.

طرز تهیه کیک ساده

آگهی و تبلیغ رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *